VAD ÄR EGENTLIGEN MEDICINSK FOTVÅRD?
Den medicinska fotvården skiljer sig från pedikyr och vanlig fotvård. Här är fotens hälsa i främsta fokus. Jag förebygger, behandlar och lindrar besvär och sjukdomstillstånd i foten.
Har Du besvär med förhårdnader, liktornar, vårtor, sprickor, svamp, tjocka naglar eller nageltrång? Eller Du kanske bara tycker det är skönt att slippa hålla på så mycket med fötterna själv? Välkommen hit!

Jag lackar inga naglar, men du vet väl att: Friska fötter är fina fötter!

En medicinsk fotvårdsklinik är också under tillsyn från Miljöförvaltningens avdelning för Miljö och Hälsa. De tittar på lokalens lämplighet ur ett hygienperspektiv och kontrollerar att kliniken jobbar med bra hygienrutiner. Detta är en trygghet för både kunder och personal. Jag vill inte att några smittsamma mikroorganismer ska spridas i mina lokaler.
VARFÖR SKA JAG GÅ PÅ MEDICINSK FOTVÅRD?
Tänk dig att du ska bygga ett hus som ska stå stadigt i många år. Alla vet då att man måste börja med en stabil och hållbar husgrund. Våra fötter än den grund vi står på och som ska bära oss genom hela livet. Den som tar hand om sina fötter slipper många besvär och har stor chans att få behålla friska fötter riktigt länge.

Läs mera om behandlingarna här.